Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Humanizmi nuk ka brirë: ja si shprehet nëpërmjet kësaj tabele

Një tabelë orientuese e rënë nga shtylla, është marrë nga dikush, zemërgjerë dhe me ndjenjë të lartë qytetarie, duke u vënë në një pozicion të atillë që të mund t’ju shërbejë njerëzve apo automjeteve që kanë nevojë të orientohen.

Kjo ndodh në hyrje të qytetit të Laçit, në një zonë që nuk është e thënë që patjetër të njihet vetëm për shpërthime tritoli, përmbytje apo tregëtim të mishit të derrit.

Ja pra që humanizmi, edhe ai në funksion të qarkullimit, janë shenjë e një Shqipërie që me pak gjë mund të jetë më e mirë. /tesheshi.com/  

auto pjese dak

Related posts