Efekti “Xhaçka në Izrael”: Mossad hap zyrë në Tiranë

Ka pasur një efekt direkt dhe konkret vizita zyrtare e ministres shqiptare të Mbrojtjes, Olta Xhaçka në Izrael. Siç besohet, si pjesë e një marrëveshje mes dy vendeve, në Tiranë është hapur prej disa ditës Zyra Izraelite e Antiterrorizmit, zyrë që do ta drejtojë shërbimi i jashtëm i Izraelit, i famshmi “Mossad”. Ky vendim përbën … Vazhdoni me leximin e Efekti “Xhaçka në Izrael”: Mossad hap zyrë në Tiranë