Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

E rralla e një kartmonedhe me të cilën Çurchilli bleu një qebap

Një kartmonedhë 5 paundëshe e nxjerre në ankandet E Bay, me vleren 1 paund ka  arritur pas pak orësh vlerën e papashikueshme prej 60. 100 paundësh.

Sekreti i arritjes së vlerës së saj stratosferike ishte numri unik serial AA01 shoqëruar me numrat serialë 444444. Shitësi Piotr Sobczuk, nga Telford, Shropshire, e listoi atë në garën e zhvilluar në ankand pas zbulimit të ndryshimeve që kishte kjo kartmonedhë krahasuar me kartmonedhat e zakonshme.

Dhe një paund e çoi në vlerën 22. 100 £. Dhe vlera e saj 5 £ u rrit më shumë se 12.000 pas dhënes së 136 ofertave  nga 21 ofertues të ndryshme.

Kartmonedha ishte shitur në një ankand bamirësie nga Banka e Anglisë në tetor të vitit të kaluar. Kartmonedha kishte një shënim shoqërues se kjo tip kartmonedhe 5 paundëshe ishte përdorur nga  Uinston Çurçill për të paguar një qebap në Whitecross Market. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts