Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Basha, një shuplakë dhe nga Selami

Është riaktivizuar Eduart Selami, pas një përiudhe hështjeje, që kur në garë me Bashën për kreun e PD-së e hmbi atë.

“Mosnjohja e zgjedhjeve, një akt jo demokratik dhe antishqiptar!”, është një shënim i shkurtër i tij por që e trazon dhe më gjendjen e nderë në kampion opozitar.

Selami ka pushuar së qëni faktor politik diktues në PD, por mesazhe e tij kanë ende efekt në opinion.

Me këtë qëndrim, ish-numri dy i PD-së në mesin e viteve 90-të, pas shumë kohësh në emigrim dhe deputet, i shtohet zërave që janë kundër Bashës për formën e zgjedhur të të reaguarit pas humbjes. /tesheshi.com/   

auto pjese dak

Related posts