Koha e duhur për të pasur një fëmijë është çështje e zgjedhjes suaj, por tani është vërtetuar shkencërisht se cilat vite janë më të mirat për të. Ndërsa disa thonë se është më mirë të kesh fëmijë në të njëzetat, të tjerët këshillojnë që është mi ...

Read more

73 vjet më parë, më 15 maj 1948, filloi katastrofa më e madhe e popullit palestinez. Atë ditë, e quajtur Dita e Katastrofës (Nakba), filloi pastrimi etnik masiv i palestinezëve nga vendi i tyre nga forcat Sioniste. Në ato ditë, 800,000 palestine ...

Read more

Ambasada shqiptare në Izrael pretendon se është rrezikuar nga raketat e Hamasit mesditën e sotme. Kjo bëhet e ditur nëpërmjet një postimi në Twitter të ambasadës, ku thuhet: “Sulm me raketa në Ramat Gan, pranë Ambasadës Shqiptare gjithashtu, mes ...

Read more

Ka mbi 70 vite qe në tokën palestineze po luhet nje tragjedi me akte të cilat duken të pambarimta. Thelbi i kësaj tragjedie nuk është gjë tjetër vetëm se alibia që zionistët, një krah nacional-sekular i hebrenjve, pretendojnë të kenë shtetin e t ...

Read more

Grupi anti-Basha “Për për PD-në”, në krye të të cilit është Bujar Nishani, startoi turin e vet, siç Basha të vetin, duke nisur nga Korça. Aty, Nishani dhe njëherë përcolli bindjen se PD ka humbur me 25 prill. “PD nuk mundi të fitojë më 25 prill. ...

Read more