Zlatan reklamon një Samsung të ri: fundi i videos, në stilin e Ibras

Një nga debatet më të mëdha në internet është rivaliteti midis Apple dhe Samsung. Kjo e fundit ka patur së fundi një avantazh në imazh, pasi Zlatan Ibrahimoviç, postoi një video në rrjetet sociale duke lavdëruar Galaxy Note 9.

“Mundohuni të provoni këtë telefon, është i pandikueshëm ga uji, ka një lidhje klasike dhe mund të ngarkohet me valë. Është e pabesueshme,” thotë Zlatan në një video.

Video përfundon në stilin klasik të Zlatan – ka disa ngarkues pa tel, secili me një pseudonim që përdor Ibra. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts