Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Zbuloni sa kalori keni fituar me Google Fit

Google Fit, aplikacioni i mirëqenies në Big G i disponueshëm në Android, shton një element të ri. Ajo do t’u tregojë përdoruesve se sa kalori kanë djegur dhe sa rrugë kanë bërë çdo ditë.

Ai ka një ‘widget’, një element grafik interaktiv që shfaqet në ekranin e smatphone-it për të komunikuar të dhënat në kohë reale. Google ka ndryshuar look-un e aplikacionit dhe ka shtuar funksione të reja.

Përdoruesit, përmes llogarisë së tyre në Google, mund të vendosin të dhënat personale si gjinia, gjatësia e pesha. Aplikacioni i instaluar në pajisje do të llogarisë se sa kalori digjni dhe sa rrugë përshkoni çdo ditë.

Për më tepër, ka një seksion të personalizuar që do të regjistrojë historikun e aktivitetit, për t’u konsultuar me përparimet e ditëve të fundit, javëve apo dhe muajve. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts