728 x 90 Leaderboard

Zbuloni imazhin e dytë që fshihet në këtë foto, vetëm 1 në 100 persona e gjejnë

Temperaturat e larta të vënë edhe trurin në “gjumë”, kështu që zgjohuni pak dhe shikoni këtë foto. Thuhet se vetëm 1 në 100 persona arrijnë të dallojnë imazhin e dytë që fshihet.

Ajo që ju duhet është pak përqendrim dhe imagjinatë, për të gjetur imazhin e dytë.

Iluzionet optike dhe enigmat e kësaj natyre kanë tërhequr gjithmonë vëmendjen e njerëzve dhe shpeshherë janë përdorur në eksperimente psikologjike si një trajtim efektiv për të zbuluar të pandërgjegjshmen.

Në këtë rast përbën thjesht një sfidë me një prej shqisave kryesore të njeriut siç është shikimi. E gjeni dot përgjigjen?/tesheshi.com/

Related posts