Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Xhamia më unike në Shqipëri, Rama: shihni se ç’shkëlqim pas restaurimit (video)

Kryeministri Rama prezantoi në nisje të ditës restaurimin e disatë e më të fundit njëherësh të ndër ndër xhamive më të vjetra dhe më unikale në Shqipëri, atë të Gjin Aleksit në Delvinë.

Më parë, restaurimi i kësaj xhamie ka qenë i pjesshëm e sipërfaqësor, duke bërë që mose evitonte dot degradimin nga agjentët natyrorë.

Tashmë është bindja se ndërhyrjet e thella që ijanë bërë, jashtë e brenda, e kanë shpëtuar përfundimisht dhe i kanë kthyer një shkëlqim s’e ka patur ç’prej kur është ndërtuar, shekuj më parë.

“…dhe me xhaminë e Gjin Aleksit në Rusan të Delvinës, monument kulture i kategorisë së parë, që i rikthyem shkëlqimin e harruar dekada me radhë ju uroj një fundjavë të mbarë!”, shkuan shefi i qeverisë. /tesheshi.com/

MIRËMËNGJES 😊 dhe me xhaminë e Gjin Aleksit në Rusan të Delvinës, monument kulture i kategorisë së parë, që i rikthyem shkëlqimin e harruar dekada me radhë ju uroj një fundjavë të mbarë!🌞

Posted by Edi Rama on Friday, June 19, 2020

auto pjese dak

Related posts