Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

WhatsApp ndryshon sërish: ja gjithë risitë (edhe grafike) të axhornimit të ri

Evoluimi nuk ndalet as këtë verë. Bëhet fjalë për një nga programet më të përdorura nga gjithë të rinjtë dhe jo vetëm. Të paktën brenda një jave nga axhornimi i fundit i iPhone, WhatsApp dhuron risi të reja në tregun e smartfonëvem për të gjithë përdoruesit e Android.

Përveç përmirësimit të paraqitjes së përgjithshme të këtij aplikacioni, ofrohen edhe disa risi sa i takon pjesës grafike dhe zanore.

Ekipi zhvillues i aplikacionit më të famshëm dhe më të përdorur në të gjithë botën ka vendosur të ofrojë për përdoruesit dy tema të rja që janë: Material Dark e Material Light.

Kështu përdoruesve do t’ju lejohet nga njëra anë të personalizojnë tërësisht profilin e tyre dhe nga ana tjetër, të rrisin kohëzgjatjen e baterisë, çka është shndërruar në një makth për përdoruesit e këtij aplikacioni.

Ndër të tjera do të ofrojë një ton në ndryshëm (muzikë) nga ajo me të cilën WhatsApp është njohur në të gjithë botën nga përdoruesit. Deri më tani këto ndryshime nuk janë aplikuar ende, por brenda një jave gjithçka do të jetë në duart e përdoruesve./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts