Vullkan balte në malet e Zvicrës (video)

Në Zvicër, në një zonë në malet Chamoson, është regjistruar një rast kur balta merr pamjet e një shpërthimi vullkani. Kjo pasi prurje e shumta nga përmbytjet, mes to dhe masa e madhe e baltës, nuk janë përballuar dot nga shtretërit.

E në një rast ka qenë një urë që është bërë pengese për masën e madhe të baltës, ku një pjesë e saj ka nisur të vërshojë në rrugë si të ishte vullkan. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts