Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Viti i ri shkollor, policia: jo më alkool dhe fast food-e afër shkollave

Viti i ri shkollor 2019 – 2020, ka nisur mbarë sa i përket përmirësimit të sigurisë së nxënësve, duke qenë se Policia e Shtetit ka mbyllur apo larguar shitësit e produkteve të pijeve alkoolike dhe atyre te ushqimeve fast food.

Policia e Shtetit tha se vendi erdhi për shkak të eliminimit të rrezikut për prishje të rëndit publik në shkolla, si dhe parandalimin e sjelljeve të dhunshme qoftë në mes te nxënësve apo ndërmjet këtyre të fundit dhe personelit të shkollës.

Vendimi erdhi pas një pilot-projekt qe ishte zbatuar në Tiranë në 6 mujorin e parë të vitit të kaluar ku rezultoi se fenomenet negative ishin më të pakta pas largimit të dyqaneve të afërta që shesin alkool. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com