Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Video: Shikoni karikaturën e parë në histori

“Fantasmagorie” është një karikaturë franceze nga Emil Cole. Historianët e filmit e konsiderojnë atë si të parin film të animuar.

Karikaturat kanë ndryshuar gjatë historisë, dhe të gjithë zakonisht pretendojnë se karikaturat më të mira ishin ato që shikuan në fëmijëri.

Në karikaturë shfaqen vetëm dy personazhe, aksioni përbëhet nga transformime të objekteve të ndryshme, dhe ka skena në të cilat shihet dora e autorit të kësaj vepre.

Ky film historikisht i rëndësishëm u shfaq shumë larg në kohë, në vitin 1908. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts