Auto Dak
Auto Dak

Video: Nëse gomarin e nxjerr i zoti nga balta, Ladën nga bora e nxjerr deveja

Nëse teorikisht “i zoti e nxjerr gomarin nga balta”, në praktikë një Lada-Niva nxirret nga ngecja në dëborë prej një deveje.

Kjo ka ndodhur në Rusi, atje ku kafsha e shkretëtirës është diçka e rrallë.

E rrallë ka qenë dhe ajo që ka ndodhur, pra kur kafsha gungaçe por me vlera të jashtëzakonshme fizike e organike, ka mundur të tërheqë një Lada, makinë simbol në Rusi si prodhim vendas. /tesheshi.com/     

auto pjese dak

Related posts