Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

VIDEO/ Masazhi i frikshëm: thika në vend të duarve

Mes shumë dyqaneve nëpër Tajvan e Taipei, aty ku përgatiten e shiten bimë të ndryshme medicinale, ofrohehet nga pronarët dhe shërbimi i masazhimit me thika.

Masazhi me thika, i njohur edhe si “dai liao”, do të thotë që në vend të duarve të përdoren thika për të drejtuar rrjedhën e energjisë pozitive dhe negative nën lëkurën e atij që masazhohet.

Si? Shikojeni….

This looks like it's the OPPOSITE of relaxing! 😱

This looks like it's the OPPOSITE of relaxing! 😱

Posted by Daily Mail on Wednesday, March 20, 2019

auto pjese dak

Related posts

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com