Auto Dak
Auto Dak

Video: kur shkel gazin në vend të frenave

Gaz në vend të frenave – është diç e zakonshme pfrej humbamendjeve në timon, e kjo më së shumti te elementi femër. Çështja bëhet e komplikuar kur ka dhe pasoja në jetë njerëzore, siç ka ndodhur rëndom.

Por një grua në New Jersey dhe shoqëruesi i saj më i ri, mund ta kishin pësuar vetë e jo ndokush tjetër viktimë e tyre, më saktë e saj, pasi kur u ngatërruan pedalet automjeti përfundoi në ujat e liqen.

Gjithçka ndodhi ndërsa po parkonin diku në afër bregut të tij.

Fati qe me ta, pasi aty ku përfunduan thellësia nuk qe aq sa automjeti të fundosej tërësisht. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts