VIDEO: Fotot që Hitleri i ndaloi për publikim

Në atë kohë, ai ishte shumë i kujdesshëm për pamjen e tij dhe përshtypjen që kishte lënë në publik, ndaj dhe gjatë viteve ’30-të Hitleri ndaloi shumë nga fotografitë e tij, sepse mendonte se ato ishin “nën dinjitetin e tij”.

Disa nga këto foto më në fund u publikuan në publik, në sajë të ushtarit aleat, Alf Robinson, i cili gjeti një album me to në një shtëpi të shkatërruar në Gjermani.

Ai e mbrojti atë për ta shtuar në koleksionin e tij të relikeve naziste. Ishte një libër, një fanzin nazist i propagandës i quajtur “Deutschland Erwache” (“Gjermania që u zgjua”) nga autori Baldura von Schirach, i shkruar në vitet 1930. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts