Auto Dak
Auto Dak

Video: fëmija nga Kongo që bën stadiume në miniaturë

Bërja e stadiumeve të futbollit në miniaturë, është hobi i Yorkiam Sambe Mampuya nga Kongo.

Dëshira e tij është të krijojë modele stadiumesh si arkitekt dhe të njihet në mbarë botën për këtë.

Videoja e mëposhtme, u prezanton zellin dhe talentin e këtij fëmije. /tesheshi.com/  

Young architect

Congo teen builds miniature #football stadiums from all over the world #Architecture

Posted by RT Play on Tuesday, July 16, 2019

auto pjese dak

Related posts