728 x 90 Leaderboard

Vende të mrekullueshme mbi tokë, ia vlen t’i vizitoni (foto)

Planeti ynë është me të vërtetë i mrekullueshëm, dhe ka aq shumë bukuri rreth nesh sa duket e pamundur që të mos i shikojmë dhe shijojmë këto vende magjike.

Secili prej nesh ka me siguri një listë të vendeve që do të shikojë gjatë jetës.

Ne ju kemi listuar disa nga vendet e ëndrrave./tesheshi.com/

Të admironi brishtësinë e kopshteve të luleve në Japoni

Të ecni në shtegun Inca të qytetit të shenjtë Machu Picchu, i ndërtuar 600 vjet më parë në mes të një xhungle

Shkoni në një kopësht zoologjik në Kenia dhe ushqeni një gjirafë

Shikoni brenda liqenit akullnajor Moraine në malet e Kanadasë

Admironi lojën e ngjyrave në brezat me oriz të qarkut Yuanyang , Kinë

Të shihni dritat e veriut mbi ‘Ujëvarën e Zotit’, Islandë

Të ngjisni “shkallët e Zotit” në Hawai

Të dëgjoni oshëtimën e shkëmbinjve akullnajorë që shkëlqejnë në parkun kombëtar të Vatnajökull , Islandë

Të eksploroni lagunat blu të paqta të ishujve Fixhi

Të zhyteni në pishinën më të rrezikshme në botë, të vendosur pranë humnerës së ujëvarës Viktoria

 

Related posts