728 x 90 Leaderboard

Usain Bolt: si mund të jesh më i shpejti dhe në hapësirë (video)

Usain Bolt ka “fituar” garën e më të shpejtit në botë dhe një një gjendje pa peshë.

Ai vrapoi “në ajër” në prezantimin e fushatës së turizmit hapësinor të planifikuar për të gjithë ata që duan të udhëtojnë në univers.

Shihni se ç’ndodhi me të…

Usein Bolt je dokazao da bi bio najbrži i u svemiru 🙌🙌

Posted by BBC News na srpskom on Thursday, September 20, 2018

Related posts