URREJTJA/ Terroristi australian: si përbetohet të vrasë Merkelin dhe Erdoganin

“Ju mund të jetojnë në paqe në vendet e tuaja dhe asnjë të keqe nuk do t’ju ndodhë. Në anën lindore të Bosforit. Por në qoftë se ju të përpiqen të jetojnë në vendet evropiane, kudo në perëndim të Bosforit, ne do ju vrasim dhe do ju dëbojmë nga vendet tona. Ne do të arrijnë deri në Kostandinopojë dhe do të shkatërrojë çdo xhami dhe minare në qytet. Hagia Sophia do të jetë pa minare dhe Konstandinopoja përsëri do të jetë një qytet i krishterë” – kështu ka shkruar Brenton Tarrant, 28-vjeçari australian që sulmoi dy xhami në Zelandën e Re, duke vratë 49 besimtarë.

Janë marrë këto fraza nga kapitulli i quajtur “Turqit” në manifestin e tij racist dhe islamofobik.

Në një kapitull tjetër të quajtur “Kill High Enemies Profile”, ai thekson:

“Ka shumë armiq të njohur të kombit tonë, armiq të e racës sonë që ecin lirshëm shoqëritë tona, me krerë që e mbajnë lart, duke besuar se janë të paprekshëm. Së shpejti ata do të kuptojnë sa gabim e kanë”.

Ai bën thirrje për përdorimin e të gjitha mjeteve të mundshme kundër tyue, kur shkruan: “çdo metodë që u jep këtyre tradhtarëve shpërblimin e duhur duhet të inkurajohet”.

“Ku ka vullnet, ka një mënyrë”, shkruan Tarrant, dhe përmend disa udhëheqës botërorë:

“(Kancelarja gjermane Angela) Merkel, nëna e të gjitha gjërave kundër njerëzve të bardhë dhe kundër gjermanëve, është në krye të listës.

(Presidenti turk Rexhep Tajip) Erdogan, kreu i një prej armiqve më të vjetër të popullit tonë dhe udhëheqësi i grupit më të madh islamik në Evropë.

Vdekja e tij do të bëjë një dallim midis pushtuesve turq, të cilët aktualisht zënë vendet tona dhe popujt etnike evropiane, dhe kështu do të dobësojë kthetrat turke në rajon, duke hequr armikun më të madh të Rusisë dhe për ta destabilizuar dhe dëmtuar NATO-n. “

Tarrant vazhdon kur shkruan se pushtuesit duhet “të hiqen nga toka evropiane, pavarësisht nga vijnë apo kur vijnë.”

“Romët, afrikanët, indianët, turqit, semitët dhe të tjerët….Nëse nuk jeni prej popujve tanë por jetoni në vendet tona, ju duhet të ikni. Vendet tona nuk janë shtëpia e tyre, ata mund të kthehen në vendet e tyre ose të bëjnë shtëpi të reja diku tjetër. Por ata nuk do të zënë tokën tonë.” /tesheshi.com/

 

 

 

 

auto pjese dak

Related posts