Ueb-faqja “Forebears”: Krasniqi, mbiemri më i përhapur në Kosovë; Hoxha në Shqipëri e Ramadani në Maqedoni

Një nga faqet më të mëdha të statistikave në të gjithë botën, “Forebears” ka bërë një listim të mbiemrave më të përdorur në gjithë botën,.

Në Kosovë mbiemri Krasniqi, në Shqipëri është mbiemri Hoxha, i ndjekur nga mbiemri Gashi ndërsa në Maqedoni mbiemri Ramadani i psauar nga Ismaili e Ademi.

Ndërsa më i shpeshti tek populli maqedonas është mbiemri Stojanovski, shkruan gazeta “Koha”.

Mbiemri më i popullarizuar në botë vjen nga Kina, dhe kështu falë numrit të madh të popullsisë së këtij vendi, 76.5 milionë njerëz mbajnë mbiemrin Wang.

Themeluesit e kësaj ueb-faqe kanë bërë të ditur se statistikat nuk janë 100% të sakta, por mund t’iu ofrojë informacione të dobishme. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts