Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Tregime detektive: kush është nga këta vrasësi i të zotit të shtëpisë?

Nëse ëndërroni të jeni një dediktiv, keni mundësinë të testoni aftësitë për këtë profesion: të zbuloni se kush është vrasësi me vetëm disa informacione.

Smith u vra në shtëpinë e tij të dielën në mbrëmje.

Pesë persona ishin të pranishëm në shtëpi në kohën e vrasjes: gruaja e Z. Smith, kujdestari i shtëpisë, kuzhinieri, kopshtari dhe shërbëtori.

Të gjithë ndanë me detektivin historinë e tyre për atë që po bënin gjatë asaj kohe:

– Zonja Smith po lexonte një libër pranë oxhakut

– Shefi i kuzhinës po përgatiste mëngjesin

– Shërbëtorja po lante pjatat

– Kopshtari ujiti bimët në serrë

– Kujdestari po i jepte urdhra stafit.

Pasi kreu të gjitha intervistat, detektivi menjëherë arrestoi vrasësin. Kush është vrasësi dhe si e dinte detektivi atë?

Vrasësi është kuzhinieri. Vrasja ndodhi të dielën në mbrëmje, ndërsa ai pretendoi se po bënte mëngjes në atë kohë. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts