Auto Dak
Auto Dak

Tjetër tabiat spanjoll: Me demin në ujë! (video)

Në luftën e tyre më demat, spanjollët ofrojnë dhe një tjetër shfaqje, që më tepër se e frikshmë është qesharake. Ata, pasi e provokojnë kafshën nervoze, e tërheqin atë drejt ujit. Ja ç’ndodh….

Floatin’ bull

Bulls go for a swim at traditional seaside corrida in #Spain

Posted by RT Play on Monday, July 15, 2019

auto pjese dak

Related posts