Thellësitë e frikshme të detrave: ja ç’gjenden në to

Më pak se 0.05 për qind e shtratit të detit është eksploruar – ajo që dimë është se ku janë brazdat dhe skajet, por kjo është afërsisht. Në të vërtetë, ne e njohim më mirë sipërfaqen e Hënës dhe Marsit se fundin e oqeaneve tona.

Fotot e peshkatarit rus Romano Fedorts, tashmë jannë bërë një hit i vërtetë në rrjete, ku ai tregon se çfarë ka kapur në thellësitë e detit. /tesheshi.com/

 

 

auto pjese dak

Related posts