Të punosh me NASA-n, ja çmimi që ofrohet për përtacët

Agjencia e hapësirës NASA, është në kërkim të personave të cilët vullnetarisht duhet t’i nënshtrohen një eksperimenti shumë të veçantë.

Nëse mundesh të rrish gjatë në shtrat atëherë ky është një rast për ty dhe ja për çfarë bëhet fjalë.

Gjatë eksperimentit duhet të qëndroni në shtrat për 70 ditë pa mundur të ngriheni, madje as për të shkuar në banjë.

Shpërblimi për këtë sakrificë, është 18 mijë dollarë që do të mund t’i merrni nëse përfundoni këtë eksperiment. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts