Të bëhesh rastësisht milioner, për vetëm 5 minuta

Të bëhesh super i pasur pa bërë asgjë është ëndrra e çdo personi. Por ky qytetar belg e ka patur fatin ta provojë atë moment por për vetëm 5 minuta.

Luc Mahieux ka zbuluar se dikush kishte derdhur në llogarinë e tij Visa, shifrën marramendëse prej më shumë se 2 miliardë eurosh.

Përshtypja e çuditshme se ishte bërë shumë i pasur, zgjati vetëm 5 minuta, pasi banka fshiu menjëherë shumën nga llogaria.

“Mendova se do të zgjidhja të gjitha problemet e mia”, tregon duke qeshur.

Më pas ai e ka kaluar çështjen me një batutë në profilin e tij në “Facebook”, duke saktësuar për të gjithë miqtë e tij “të ardhshëm”, se nuk kishte më para.

Teknikët e anti-mashtrimit ende nuk kanë shpjeguar se si ka ardhur një shumë e tillë në llogarinë e saj dhe nga ku.

Ecte 18 km për të shkuar në punë, kolegët bëjnë veprimin prekës pasi e marrin vesh

e tij kur e zbulojnë./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts