Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Si të zgjidhni syzet për fytyrën ovale

Një fytyrë ovale duket më e gjatë se sa e gjerë. Për të ruajtur këtë ekuilibrin natyror, korniza që janë  aq të gjëra ose pak më të gjëra se pjesa e gjerë e fytyrës tuaj janë zgjidhja më e duhur.

Megjithatë, fytyrat ovale janë me fat në atë se çdo dizajn kornize do t’ju përshtatet atyre, duke kujtuar që të kenë parasysh ngjyrën e flokëve dhe lëkurës.

Së fundi, ashtu siç zgjidhni ngjyrat e rrobave për t’ju përshtatur ngjyrës së lëkurës dhe flokëve, ju duhet ta zgjidhni dhe ngjyrën e syzeve.  Nëse keni flokë të çeltë, korniza me hije të butë pasteli ose korniza transparente ose metalike do t’ju shkonin shumë.  Flokëve të zeza ose ngjyrë kafe iu shkojnë më shumë kornizat më dramatike./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts