Shtëpia-ëndërr e bërë e gjitha “me dorë”: ja sa kushton

Artisti dhe arkitekti Ed Bemis, ndërtoi një lloj shtëpie në këmbët e Ashlandit në Oregon të SHBA një shtëpi të mrekullueshme, prej atyre që cilësohen “si në ëndërr”.

Shtëpi-ëndërr ka vlerën e saj ekologjike, pasi ngrohet e ftohet nga energjia gjeotermale me burim diellin. Puna e komplikuar e punuar me dorë është ajo që e bën unike.

Bemis kaloi më shumë se një vit vetëm në gdhendjen e derës së jashtme. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts