Shtëpia 300-vjeçare me brendësi përrallore (foto)

Një shtëpi e vjetër në bregdetin e Cornwallit, në Britani të Madhe, mund të duket si çdo shtëpi tjetër, megjithatë, kjo shtëpi mbi 300-vjeçare brenda saj “fsheh” një ambient përrallor.

E ndërtuar në vitin 1680, kjo shtëpi nga jashtë duket fare e vogël, e zymtë, dhe e papërshtatshme për të jetuar në të: me tavan të ulët, dritare të vogla dhe mure të gjëra prej guri.

Megjithatë, kjo shtëpi është blerë nga një çift i ri, që e ka shndërruar interierin e kësaj shtëpie në një ambient të ngrohtë familjar, madje përrallor, ku nuk mungon asgjë. /tesheshi.com/

Related posts