728 x 90 Leaderboard

Shqipëria ende e pazbuluar, Auron Tare: ju prezantoj mrekullinë e kanioneve të Nivicës (foto)

Auron Tare, kreu i Agjencisë së Bregdetit ka shpëndarë një set fotosh nga kanionet ende në të panjohura dhe fantastike të Nivicës, në Kurvelesh.

I angazhuar vitet e fundit me promovimin e pasurive natyrore e jo vetëm të kësaj treve, ku për herë të parë u aplikua këtë vit dhe një projekt – pilot i turizmit malor me rehabilitimin e qendrës së Nivicës, Tare i bën me dije publikut se ashtu si në Skrapar, natyra shqiptare mban në gjirin e saj kanione bukuri të mahnitshme, siç janë pra dhe të Nivicës, të atilla që mund të kthehen në një atraksion mjaft tërheqës turistik, edhe më hapjen vitet e fundit të shtigjeve të prurjes turistike në këtë zonë.

Shijojini në foto:

 

 

 

Related posts