Shpallen 10 parelinjtë e Shqipërisë, mes tyre dhe një deputet “i fortë”

Një studim i Institutit Europian “Pashko”, ide dhe sendërtim nga Henri Çili, shpalli listën e më të pasurve në Shqipëri, ku në krye qëndron Samir Mane.

Studimi ka ofruar tre kategori mbi pasurinë e dhjetëshes. Te emrat, bën pjesë vetëm një politikan. Ai është Tom Doshi, në imazhin e të cilit përzihet dhe perceptimi i një zengjini ardhur nga bota e të “fortëve”, të cilët në një moment u futën dhe në politikë. Tom Doshi hyri në parlament në vitin 2001, falë një zgjedhjeje të Fatos Nanos

 Renditja sipas Kapitalit Aksioner Takues

(Vlera financiare e aksioneve që i takon secilit individ).

 1. Samir Mane
 2. Shefqet Kastrati
 3. Vasil Naçi
 4. Tom Doshi
 5. Frident Kuqi
 6. Aleksandër Pilo
 7. Irfan Hysenbelliu
 8. Renis Tërshana
 9. Artan Dulaku
 10. Aleksandër Frangaj

 

Renditja sipas Fitimit të Vitit 2017

Nr. Aksioneri

 1. Samir Mane
 2. Shefqet Kastrati
 3. Grigor Joti
 4. Rrok Gjoka
 5. Agron Shapllo
 6. Renis Tërshana
 7. Agim Zeqo
 8. Tom Doshi
 9. Serafin Orgocka
 10. Lefter Kallo

 

Renditja sipas Kapitalit Neto të Vitit 2017

Nr. Aksioneri

 1. Samir Mane
 2. Shefqet Kastrati
 3. Vasil Naci
 4. Behar Çukaj
 5. Tom Doshi
 6. Besnik Sulaj
 7. Renis Tërshana
 8. Edmond Leka
 9. Idajet Ismailaj
 10. Aleksandër Pilo

/tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts