Shërbesa për viktimat shqiptarë të “Morandi”-t, lutja e imamit të Genova-s korr duartrokitje (video)

Një imam në Genova ka korrur duartrokitje pas fjalimit të tij në ceremoninë e “lamtumirës” për viktimat e tragjedisë së “Morandi”-t, ku humbën jetën dhe dy shqiptarë.

Ai, kleriku musliman ishte pikërisht aty, për t’u bërë shërbesat e fundit Marjus Djerrit nga Shijaku e Admir Bokrinës nga Shkodra.

Në fjalën e tij, imami u lut që Zoti ta mbrojë Italinë e italianët, në një fjalim emocionues që u pasua nga duartokitje të shumta. /tesheshi.com/

"Genova in arabo vuol dire bella", la preghiera dell'imam per le vittime del crollo del ponte ⬇️

Posted by Sky TG24 on Saturday, August 18, 2018

auto pjese dak

Related posts