Shenjat që tregojnë se mëlçia juaj nuk po funksionon siç duhet

Mëlçia është organi kryesor i metabolizmit që lidhet me aparatin tretës. Ajo metabolizon të gjitha elementët ushqimore dhe përmban depozitat e hekurit dhe bakrit.

Po ashtu prodhon substanca për të përthithur vitaminë K, ndihmon në përthithjen e vitaminës A nga beta-karoten, prodhon enzima për të tretur ushqimin, funksionon si detoksikues për largimin e lëndëve toksike që janë marrë nga ushqimi.

Këto janë shenjat, të cilat tregojnë se mëlçia është e infektuar me parazitë dhe toksina:

-Ndryshim i ngjyrës së urinës dhe feçeve

-Dhimbje stomaku

-Probleme me lëkurën

-Aciditet stomaku dhe refluks gastrik./tesheshi.com/

Related posts