Serbia dhe Rusia, plan për të hequr roaming-un mes tyre

Rusia dhe Serbia kanë për qëllim të heqin roaming-un roaming mes operatorëve mobil, thanë mediat e Beogradit, duke cituar një deklaratë nga Shërbimi Federal Antimonopoly Federal (FAS).

Sipas FAS, nënkryetari i këtij departamenti Anatoly Golomolzin vizitoi Serbinë dhe me kreun e Agjencisë së Telekomunikacionit të Serbisë (Ratel) ra dakord për të filluar punën e përbashkët për heqjen e roaming-ut mes dy vendeve.

“Një marrëveshje u arrit në shkëmbimin e materialeve dhe informacionit në lidhje me qasjen tonë bashkëpunuese për telekomunikacionin dhe shërbimet postare, si dhe për të vazhduar me punë të përbashkët për heqjen e roaming-ut midis Rusisë dhe Serbisë”, tha deklarata e Shërbimit rus FAS.

Javë me parë, në Beograd u vendos për heqjen e roaming-ut mes vendeve të Ballkanit Perëndimor, por që do jetë fazë-fazë, duke nisur me reduktimin e tarifave. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts