Sendet e Nail Armstrong në ankand: ja çfarë u shitën më shtrenjtë

Gjërat personale të astronautit të parë që shkeli në Hënë,   amerikanit Neil Armstrong, u prezantuan në një ankand në Dallas. Vlera totale e tyre u vlerësua në 7.4 milion dollarë.

Ndër më të shtrenjat që u blenë ishin: letërnjoftimi i astronautit me 468,500 dollarë dhe me 109,375 dollarë. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts