Rrihet brutalisht, aktorja kolumbiane vendos t’i rrëfehet publikun: mos patçi fatin tim!

Aktorja kolumbiane Eileen Moreno vendosi që ashtu, e shpërfytyruar nga rrahja brutale prej partnerit të saj, Alejandro Garcia, të shfaqet në publik duke rrëfyer gjithëçfarë i ka ndodhur, si një apel kundër dhunës.

Ajo foli për makthin që po jeton me Garcian duke iu është nënshtruar dhunës brutale,.

Çifti jeton në Meksikë, ku aktorja ka kërkuar ndihmë policore. Tani ajo dëshiron të ndihmojë gratë e tjera, viktima të dhunës në familje, dhe gjithashtu ka nisur një fushatë.

Sipas saj, Garcia e goditi kur kërkoi një pasaportë për t’u kthyer në Kolumbi. /tesheshi.com/

Support for Actor Beaten by Partner

This actor was brutally beaten by her partner. Now thousands of people are joining her movement to encourage women to call out their aggressors.

Posted by AJ+ on Sunday, September 16, 2018

auto pjese dak

Related posts