Rrëmbimi i avionit në Seattle: postimi i fundit në YouTube dhe më pas drejt vdekjes

Richard Russell, 29 vjeç, u ul në një kabinë të Alaska Airlines në një pistë në aeroportin Seattle-Tacoma, e më pas fluturoi r me të më derisa u rrëzuar mbi Ketron Island, 48 milje larg.

Ngjarja ndodhi dy ditë më parë.

Ai po fluturonte rreth një orë kur  avioni u rrëzua dhe ai vdiq. Në ndërkohë, janë gjetur profilet e tij në rrjetet sociale, të cilat janë nënvletësuar.

Zyrtarët thanë se njeriu punonte si personel në aeroport, ndërsa nga Alaska Airlines u tha se ai punonte për drejtimin e avionit në hyrje dhe mirëmbajtjen e tij. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts