Auto Dak
Auto Dak

Reforma në Drejtësi, amerikanët: njihuni me Gjykatën e re Kushtetuese, si e e qysh (video)

Ambasada Amerikane në Tiranë, në vijim dhe të mesazhit politik se është ajo që qëndron dhe mbështet fort Reformën në Drejtësi, ka shpërndarë videon e radhës me ilustrim grafik mbi rithemelimin e Gjykatës Kushtetuese.

“Në videon e kaluar, ju mësuat mbi procesin e vetingut. Këtë javë, ne do të flasim për Gjykatën Kushtetuese. Shihni këtë video për të mësuar se si Shqipëria do të ketë një Gjykatë Kushtetuese funksionale, me gjykatës të kualifikuar, të paanshëm dhe apolitik”,shkruhet në shpjegimin e përfaqësisë së Uashingtonit në Tiranë, duke u përcjellë më pas për publikin atë që pritet të ndodh, si e qysh. /tesheshi.com/  

Çfarë është Reforma në Drejtësi – Gjykata Kushtetuese

🇦🇱️ | Në videon e kaluar, ju mësuat mbi procesin e vetingut. Këtë javë, ne do të flasim për Gjykatën Kushtetuese. Shihni këtë video për të mësuar se si Shqipëria do të ketë një Gjykatë Kushtetuese funksionale, me gjykatës të kualifikuar, të paanshëm dhe apolitikë. #CfareEshteReformaNeDrejtesi #NdalKorrupsionit🇺🇸️ | In our previous video, you learned about the vetting process. This week, we will talk about the Constitutional Court. Watch the video to learn how Albania will have an operational Constitutional Court with judges who are qualified, impartial, and apolitical. #WhatisJusticeReform #StopCorruption

Posted by U.S. Embassy-Tirana on Tuesday, August 13, 2019

auto pjese dak

Related posts