728 x 90 Leaderboard

Realizon për 10 vite rresht të njëjtën foto, por me një ndryshim

Vetëm para një dekade aktores Meredith Stepien i lindi ideja që me flokët e saj të formonte numrat e viti të ri.

Për çdo vit për 10 vite radhazi, nga 2008 e deri sot, Stepien me mjeshtëri arrin të formojë në mënyrë të përpiktë numrat me flokë.

Të gjithë u impresionuan nga Meredith për këtë lojë unike. Ajo është një aktore dhe komediane që jeton dhe punon në Çikago, SHBA./tesheshi.com/

Related posts