Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Rama zbulon spitalin e ri “karantinë”: gati në pak ditë (video)

Kryeministri Rama dhe ministrja e Shëndetësiëë “zbuluan” spitalin e ri të tipit “karantinë”, i cili do të ngrihet për një muaj. Jo nga themelet, pasi ekziston e gatshme si godinë, por si funksion spitalor.

Dhe është fjala për ish-universitetin e famshëm “Kristal”, i cilësuar si “fabrikë diplomash”, i cili u mbyll pak vite më parë nga qeverisja aktuale.

“Një spital i ri lufte, për të garantuar mbrojtjen e të sëmurëve në kushtet e çdo rritjeje të papritur të forcës së zjarrit armik”, shkroi Rama. /tesheshi.com/

🔴 NJË SPITAL I RI LUFTE, PËR TË GARANTUAR MBROJTJEN E TË SËMURËVE NË KUSHTET E ÇDO RRITJEJE TË PAPRITUR TË FORCËS SË ZJARRIT ARMIK #TiNukDoJeshKurrëVetëm❤

Posted by Edi Rama on Thursday, March 26, 2020

auto pjese dak

Related posts