Rama: ju tregoj shtëpinë e rilindur të Skënderbeut në Dibër

Në postimin rutinor të çdo mëngjesi, kryemnistri Rama ka shfaqur pamje të muzeut të rikonstruktuar të Kastriotëve në Sinë të Dibrës.

MIRËMËNGJES 

dhe me këto pamje nga muzeu i Kastriotëve në Sinë të Dibrës, i rilindur tërësisht për herë të parë pas 27 vjetësh harrese, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Muzeu i Sinës u ndërtua në mesin e viteve ’80. Kjo pas të dhënave të reja se origjina ne Kastriotëve ishte pikërisht nga kjo zonë e Dibrës.

Megjithatë, ky muze ka mbetur  gjithnjë i sfumuar nga hija e gjigandit të Krujës, ku dhe mishërohet më fuqishëm figura e Heroit Kombëtar.

Postimi i kryeministrit shërben për të kujtuar se ekziston një muze specifik për origjinën e Skënderbeut, e ky është në Sinë të Dibrës. /tesheshi.com/          

MIRËMËNGJES 😃dhe me këto pamje nga muzeu i Kastriotëve në Sinë të Dibrës, i rilindur tërësisht për herë të parë pas 27 vjetësh harrese, ju uroj një ditë të mbarë 😊

Posted by Edi Rama on Thursday, August 9, 2018

auto pjese dak

Related posts