Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Putin komenton flamurin LGBT në ambasadën e SHBA: tregon se kush punon aty!

Presidenti rus Vladimir Putin tha, me rastin e shfaqjes së flamurit ylberik në ambasadën amerikane në Moskë, se “tregoi diçka se kush punon atje”.

Në një takim me grupin e punës për përgatitjen e ndryshimeve në Kushtetutën e Rusisë, Presidenti i Komisionit të Këshillit të Federatës për Politikë të Informacionit, Aleksii Pushkov, përmendi flamurin e komunitetit LGBT në ndërtesën e ambasadës së SHBA në Moskë.

“Ata treguan diçka për atë që punon atje, por nuk është e tmerrshme,” tha Putin.

Një flamur ylberik u ngrit në ambasadën e SHBA në Moskë javën e kaluar në mbështetje të komunitetit LGBT. Disa ditë më vonë, flamuri LGBT u shfaq gjithashtu në ambasadën britanike në Moskë.

Presidenti rus theksoi se kurrë nuk ka pasur dhe nuk do të ketë asnjë kufizim në të drejtat e pakicave fetare dhe kombëtare, si dhe të pakicave seksuale, në Rusi.

“Nuk ka, nuk ka dhe nuk do të ketë asgjë në Rusi që ka të bëjë me kufizimin e të drejtave mbi baza racore, orientimin seksual, kombësinë, mbi çfarëdo baze fetare. Asnjëherë nuk ka qenë dhe nuk do të ketë më kurrë në Rusi”, tha presidenti rus në takim me grupin e punës për të përgatitur ndryshime në Kushtetutën e Rusisë.

Putini theksoi se çdo person duhet të rritet dhe të përcaktojë fatin e tij, dhe se asgjë nuk duhet t’i imponohet askujt, por ai kujtoi që një Ligji për Ndalimin e Propagandës Homoseksuale midis të Miturve është në fuqi në Rusi. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts