Punonjësit e Disneyland nuk lejohen t’u thonë vizitorëve këto fjalë…

Aktorët e Disneyland duhet të respektojnë një sërë rregullash. Një përvojë magjike nuk është magjike nëse nuk është e strukturuar me mend.

Sipas një ish-punonjësi të parkut të lojërave, që vizitorët të besojnë se janë në një botë përrallë është me rëndësi të madhe.

Pra, aktorët asnjëherë nuk lejohen, në asnjë rrethanë, të thonë: “Nuk e di”.

Mungesa e dijes pritet të prishë magjinë. Disneyland është bota e fantazisë që fëmijët ëndërrojnë në filma dhe do të shohin se parku është një përrallë.

“Nëse një vizitor ju bën një pyetje, ju gjithmonë duhet të keni një përgjigje, pa përjashtime”, tha një anëtar i mëparshëm i stafit për Pop Sugar.

“Nëse nuk e dini, gjejeni, por mos thoni që nuk e dini. Nëse është një pyetje pa kuptim, jepi një përgjigje pa kuptim. ”

Gjithashtu personazhet duhet të ndihmojnë në udhëzimin e njerëzve dhe të flasin me fansat e Disney-t.

Ish-punonjësi tha: “Nëse një fëmijë ju pyet se çfarë do të hajë Tinker Bell përpara fluturimit të saj në Mbretërinë Magjike gjatë fishekzjarreve, më mirë të jepni përgjigje shpejt”.

Përgjigja mund të jetë :”Një mollë të vogël”.

Ekzistojnë rregulla të tjera që udhëzohen të ndjekin aktorët. Një tjetër janë sinjalet apo shenjat me dorë.

Të tregosh me gisht është gjithashtu e ndaluar nga Disney Parks. Në vend të kësaj, anëtarët e zgjedhur duhet të përdorin “pikat Disney” të famshme, me dy gishta, gishtin e dytë dhe të mesit, kështu ata nuk duken të pasjellshëm.

Faktet e tjera interesante për të punuar në Disneyland përfshijnë rregulloren e shkruar./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts