Pse duhet lyer mishi me sodë buke përpara se të gatuhet?

Ju mund të përdorni sodën e pjekjes për të trajtuar zbokthin, për të larguar barërat e këqija në oborrin tuaj, për të eliminuar hidhësinë nga çaji juaj, për të përgatitur omëleta më të buta.

Ju gjithashtu mund ta shtoni atë në recetat e biskotave tuaja. Ju mund të mendoni se soda e bukës mund të përdoret kryesisht për pastrimin dhe, natyrisht, për pjekje.

Por, do të shihni se soda e bukës mund të përdoret edhe në shumë mënyra të tjera. Kjo grua e lyen biftekun, ose çdo lloj mishi tjetër me sodë buke para se ta pjekë!

Pra, ja një mënyrë shumë surprizuese. Ju mund ta përdorni sodën edhe për të zbutur mishin, i cili do t’ju kursejë nga çdo lodhje shtesë gjatë përgatitjes së tij./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts