Protestat e studentëve, Rama: ja si po transformohet Qyteti juaj

Një ndër pikat e kërkesave studentore në protestat e tyre ka ta bëjë dhe më kushtet e arsimit. Ndaj, shefi i qeverisë Rama u ka ofruar transformimin e pritshëm të Qytetit Studenti, duke shkruar:

“Meqë po diskutohen këto ditë edhe kushtet e godinave për studentët, ja prova që kjo qeveri, si asnjë tjetër më parë, ka nisur një investim masiv (18.8mln€ Faza 1) në bashkëpunim me qeverinë gjermane, për të ndryshuar rrënjësisht situatën e trashëguar të konvikteve. Ndiqeni deri në fund sepse nis si 3D po vazhdon si realitet i prekshëm i kantierit të parë të këtij projekti”. /tesheshi.com/

Meqë po diskutohen këto ditë edhe kushtet e godinave për studentët, ja prova që kjo qeveri, si asnjë tjetër më parë, ka nisur një investim masiv (18.8mln€ Faza 1) në bashkëpunim me qeverinë gjermane, për të ndryshuar rrënjësisht situatën e trashëguar të konvikteve. Ndiqeni deri në fund sepse nis si 3D po vazhdon si realitet i prekshëm i kantierit të parë të këtij projekti😉

Posted by Edi Rama on Thursday, 6 December 2018

 

 

 

auto pjese dak

Related posts