Prindërit në overdozë, u shpëtohet fëmija “i braktisur” nën të nxehtin e makinës

Eric Asher, një punëtor ndërtimi dhe e fejuara e tij, shpëtuan një foshnje nga temperatura e lartë brenda një makine, pasi pasi prindërit ishin në kllapi nga mbidoza e heroinës.

Në një deklaratë të bërë në mediat e Ohajo,s Asheri tha se ai dhe e fejuara e tij po futeshin në një parking kur panë një burrë dhe një grua të shtrirë brenda një makine dhe pranë tyre një vajzë e vogël nën një temperaturë më shumë se 30 gradë.

Asheri dhe e fejuara e tij e nxorrën menjëherë vajzën vajzë nga makina.

“Ajo po qante dhe menjëherë i dhamë ujë, ndërsa një tjetër kalimtar kërkoi ndihmë urgjente spitalore si dhe lajmëroi policinë“, rrëfeu ëifti.

Prindërit akuzohen për rrezikimin e jetës së fëmijës. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts