Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Prekëse: një anonim paguan operacionin e një vajze me paralizë cerebrale

Emily Anderson është një vajzë nga Anglia. Ajo ka vetëm një ëndërr – të ecë, gjë të cilën nuk e ka pasur mundësinë për shkak të paralizës cerebrale e me të cilën po lufton për një kohë të gjatë.

Dhe duket se ai do ta ketë këtë mundësi për shkak të ndihmës së një humanitari të panjohur, shkruan BBC.

Familja e saj mori një telefonatë që ndryshoi jetën brenda 24 orësh nga fillimi i fushatës për mbledhjen e fondeve.

Donatori anonim vendosi të paguante për gjithçka, operacionin, trajtimin dhe kujdesin, dhe më vonë edhe një udhëtim në Disneyland për të gjithë familjen pas operacionit.

Eshtë një teknikë në nervat që hyjnë në palcën kurrizore, në sajë të së cilës lehtësohet spasticiteti i muskujve dhe kjo ndihmon në lëvizjen më të mirë të pacientëve me paralizë cerebrale.

Paula Ratcliffe, nëna e vajzës, i tha BBC se ishte plot emocione.

“Nuk ka asnjë mënyrë që të mund të tregoj mirënjohje”, thotë Ratcliffe.

Ajo thotë se ky operacion do të ndryshojë jetën e saj, dhe pasi të jetë bërë – shërimi është gjëja më e rëndësishme.

Dhe siç tha Emily, nëse ajo mundet të ecë, do të dëshironte të mësonte të hipte në kalë, të luante futboll dhe të bënte shëtitje. /tesheshi.com/

 

 

auto pjese dak

Related posts