Përkujtimorja: Kaçaniku kujton tragjedinë e ikjen fëmijëve nga municioni serb (video)

Në fshatin Koxhaj të Kaçanikut u përkujtua tragjedia e dy dekadave më parë ku humbën jetën 5 fëmijë dhe dy të tjerë u plagosën, nga një mjet shpërthyes që forcat serbe e lanë në këtë fshat.

Në ceremoninë përkujtimore të asaj tragjedia, disa nga prindërit e fëmijëve të ndjerë rrëfyen nën dhimbje atë që kishin përjetuar.

Në Koxhaj të Kaçanikut, dy dekada më parë, humbën jetën 5 fëmijë dhe dy të tjerë u plagosën, nga një mjet shpërthyes që forcat serbe e lanë në këtë fshat. Isak Koxha, kujton momentet se si e i vdiq i biri i tij 15 vjeçar në duart e tij, pa pasur mundësi të bëjë diçka për të.

Posted by RTV Dukagjini on Wednesday, April 24, 2019

auto pjese dak

Related posts