Pendesat në trajtë këshillash të Brad Pitt: Po të kisha vepruar kështu nuk do të isha divorcuar

Pas 11 vitesh martesë, Brad Pitt dhe Angelina Jolie u divorcuan dhe publiku ende flet për ta.

“Natyrisht, unë nuk jam ekspert për ta shpjeguar këtë çështje (divorcin). Do të bëja diçka ndryshe? Pasi kam humbur gruan e dashur, divorcuar pas 11 vitesh martesë, këto janë këshillat e mija për të gjithë njerëzit … Kjo është ajo që unë do të bëja ndryshe”, tha aktori dhe renditi:

– Gjithmonë dhe në çdo rrethanë duhet kujduar për të.

– Duhet të punoni për ta dashur veten.

– Duhet të bini në dashuri me gruan tuaj pa pushim.

– Përqëndrohuni te e mira e saj.

– Mos u përpiqni ta ndryshoni.

– Nuk është puna e saj për t’ju bërë të lumtur – duhet ta bëni vetë.

– Asnjëherë mos iu qasni të zemëruar gruas suaj për diçka të papëlqyeshme që ajo mund të bëjë.

– Qëndroni me të, në të mirë dhe në të keq.

– Mos jini një njeri vazhdimisht serioz dhe i vështirë.

– Kushtojini vëmendje asaj çdo ditë.

– Mos u bë idiot!

– Bëhuni të prekshëm para saj. Ajo është gruaja juaj.

– Gjithmonë jini të ndershëm me të.

– Asnjëherë mos shikoni prapa në të kaluarën, mos u ankoni për gabimet e saj të vjetra.

– Gjithmonë zgjidhni dashurinë! Martesa nuk është diçka e dalë nga një përrallë e tipit “dhe ata jetuan të lumtur përgjithmonë.” Çdo martesë ka uljet e ngritjet e veta. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts